AguaMarijn

Mijn naam is Marijn de Jong (1981). Per 1 april 2017 is mijnĀ  praktijk AguaMarijn gevestigd in het Gezondheidscentrum Lunteren.
AguaMarijn is een praktijk voor hypnotherapie en psychosociale begeleiding. Hypnotherapie is zowel een op zichzelf staande behandelmethode als een waardevolle ondersteuning voor de reguliere en complementaire geneeskunde.
Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie waarbij het gaat om bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en groei. Het gebruik van trance vormt de spil van deze therapie. In hypnotherapie wordt trance therapeutisch ingezet.
Trance is niets anders dan een vorm van sterk geconcentreerde aandacht, terwijl u diep ontspannen bent. Zoals bijvoorbeeld wanneer u dagdroomt of helemaal opgaat in een boek. In trance richt u de aandacht ‘naar binnen’ terwijl u tegelijkertijd kunt volgen wat er in uw omgeving gebeurt en u zelf de regie houdt over wat er tijdens de trance gebeurt.
Hypnotherapie is toepasbaar bij een breed scala aan psychische en psychosomatische klachten. Te denken valt aan:

- Spanning, stress en burn-out klachten

- Belastende emoties (boosheid, verdriet)

- Tekort aan zelfvertrouwen

- Rouwprocessen

- ‘Niet lekker in je vel zitten’

- Veel piekeren

- (Jeugd)trauma’s

- Prikkelbaar darmsyndroom (PDS)

- Overgewicht

- Medisch onverklaarbare lichamelijke klachten (o.a. hoofdpijn, chronische vermoeidheid, maag- en darmklachten)

Doordat ik ben aangesloten bij de NBVH, Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten, en bij de RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, worden de behandelingen door de meeste zorgverzekeraars bij een aanvullend pakket geheel of gedeeltelijk vergoed.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met Marijn de Jong naar 06-15 34 24 97 of een bericht sturen naar info@aguamarijn.nl.

Contact

Contactpersoon: Mevr. Marijn de Jong

Locatie: 1ste verdieping

Aanwezig:

Tel.: 06-15 34 24 97

E-mail: info@aguamarijn.nll

Voor informatie:

www.aguamarijn.nl

<================================================== ================================================== -->